Barça i Granollers, campions del XXXII Torneig Ciutat d’Esplugues

Els blaugrana es van imposar en categoria masculina, i les vallesanes en la femenina

L’FC Barcelona, en categoria masculina, i el KH-7 Granollers, en la femenina, es van proclamar campions del XXXII Torneig Ciutat d’Esplugues que es va celebrar del 16 l 18 de setembre en el Complex Esportiu Les Moreres. Les vallesanes es van imposar a la final a l’Handbol Sant Vicenç dels Horts (26-18) en un partit molt intens. Mentrestant, el Barça va vèncer a la final a l’Handbol Sant Cugat (20-30).

21558646 1991145147827031 5506387247347434458 n

21616201 1991146424493570 8047885639476654024 n

El porter de l’FC Barcelona, Jorge Pérez, va ser guardonat com el millor en la seva posició, mentre que el també blaugrana Edu Calle es va endur el premi al millor jugador d’una competició que va tornar a exhibir un gran nivell. D’altra banda, Imane (KH-7 Granollers) va ser anomenada millor jugadora, i Marta Mera (KH-7 Granollers) com a millor portera.

Redacció / Fotos: Valonmano con V