Pau i Marc Gasol inauguren la nova seu mundial de la seva fundació

Imprimeix

Sant Boi de Llobregat vol ser un referent en la lluita contra l'obesitat infantil

La nova seu mundial de la Gasol Foundation ha estat inaugurada avui a Sant Boi de Llobregat per als seus impulsors, els jugadors de bàsquet Pau i Marc Gasol. L'Ajuntament col·laborarà amb aquesta fundació per promoure hàbits saludables i lluitar contra l'obesitat infantil.

pau marc 2

L’acte inaugural, que ha comptat amb el periodista Manel Fuentes com a mestre de cerimònies, s’ha iniciat amb els parlaments dels germans Gasol, dos dies després de recollir la medalla de bronze a l’Eurobasket. L’acte ha aplegat amics, infants i col·laboradors de la seva fundació. "Ens fa especial il·lusió portar la seu mundial a Sant Boi", ha dit Pau Gasol, "des d'on volem esdevenir un referent nacional i mundial en la lluita contra l'obesitat infantil i contribuir a evitar els problemes que se'n deriven". "Estic molt content de ser aquí" ha afegit Marc Gasol, "envoltat de família i amics a la ciutat que ens ha vist créixer.”. D’altra banda, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, que ha agraït a Pau i Marc el seu "santboianisme", ha saludat l'obertura de la seu europea de la Gasol Foundation (l'altra seu és a Los Angeles). A més a dit que "volem que s’identifiqui la nostra ciutat amb salut i avui fem un pas endavant en aquest compromís. És un honor donar la benvinguda a la Gasol Foundation, agrair un cop més l’estreta vinculació dels germans Gasol amb la ciutat dels seus orígens i afermar aquesta aliança per esdevenir una ciutat capdavantera en la promoció d’hàbits saludables i lluita contra l’obesitat infantil”.

IMG 5707 1 1024x683

Taller de cuina i activitat física

Sota el lema “Zero Obesitat Infantil”, Pau i Marc Gasol han protagonitzat un taller de cuina saludable amb el reconegut xef Joan Roca, d’El Celler de Can Roca. Una setantena d’infants de les escoles Llor, Benviure i l’IES Rafael Casanova de Sant Boi han gaudit i participat en la preparació de receptes saludables i divertides.

pau marc 5

pau marca 4

pau marc 3

Com a colofó, els infants acompanyats de Pau i Marc Gasol han fet una sessió d’activitat física lúdica que ha posat de manifest la fòrmula de la Gasol Foundation: hàbits saludables, infants i diversió.

pau marc 6

pau marc 7

Situació i activitats

El nou centre de la Gasol Foundation, situat al carrer Jaume I, 26-28 (a sobre dels cinemes Can Castellet), forma part del conveni de col·laboració que ha signat l’entitat amb l’Ajuntament de Sant Boi i que permetrà posar en marxa un projecte pilot de promoció d’hàbits saludables a la ciutat. La seu, amb 400 m2 de superfície, albergarà les oficines centrals de la fundació, on l’equip tècnic desenvoluparà programes pioners per lluitar contra l’obesitat infantil. Serà també un espai comunitari per dur a terme xerrades, presentacions d’estudis, formació i tallers de cuina saludable.


Redacció / Fotos: LPdB-Gasol Foundation