Juan Carlos Navarro s’acomiada de la selecció espanyola de bàsquet

Imprimeix

El jugador de Sant Feliu de Llobregat es va penjar la medalla de bronze a l’Eurobasket 

Després de disset anys vestint la samarreta de la selecció nacional de bàsquet, Juan Carlos Navarro va anunciar el seu adéu a l'edat de 36 anys. S’acomiada per la porta gran un dels millors jugadors del món de les darreres dues dècades. i ho fa amb una nova medalla, aquest cop de bronze, en l’Eurobasket que va finalitzar ahir.

navarro 2

"Em quedo amb els bons moments que he viscut. Per sort hi ha hagut més moments bons que dolents. Em podria quedar amb el Mundial o amb la setmana fantàstica que visc a Lituània. Però al final em quedo amb els amics i companys que he tingut tant en la pista com fora", va explicar. "És per estar content de tot el que ha sortit en aquests 17 anys. Ha estat un plaure estar aquí i defensar aquests valors. Que la gent estigui tranquil·la perquè els joves vénen amb força. Hi ha selecció per a estona", va afegir. Navarro també va parlar de la seva trajectòria a la selecció: “Quan comences mai penses que això pugui ser així. Que puguis guanyar tantes medalles amb la selecció. Ens hem ajuntat una generació super guanyadora, amb un feeling increïble, i això dóna els seus fruits. Ve gent amb moltes ganes i amb talent, però el que hem fet aquests anys serà difícil d'igualar.”

navarro 3

Currículum

Navarro s'acomiadarà amb un currículum envejable on destaquen el Mundial de 2006, els dos argents als Jocs Olímpics en la final contra Estats Units (2008 i 2012) al costat del bronze en els Jocs de Rio de Janeiro (Brasil) i sis medalles en els europeus amb dos ceptres continentals en el palmarès.

Redacció / Fotos Arxiu-FEB