Nacho Cáceres i Eva Gutiérrez guanyen la Cursa de 10 km de Viladecans

La prova atlètica va aplegar uns 500 participants en les tres distàncies que es van celebrar

Ahir es va celebrar una nova edició de la Cursa dels 10 Quilòmetres de Viladecans amb la participació d’uns 500 atletes de totes les edats.

Nacho Cáceres, del Castillejo & Cáceres, es va imposar en la distància dels deu quilòmetres amb un registre de 33’03’’. Carles Castillejo (33’04’’) i Javier Maya (Fidele, 35’15’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Eva Gutiérrez (42’37’’), seguida de Montserrat Galbany (Fasttriatlon, 43’25’’) i Bàrbara Anento (Corredors.cat, 43’35’’).

vila 10 1

D’altra banda, els guanyadors a la prova dels 2,6 quilòmetres van ser Jesús Hurtado (CA Viladecans, 8’51’’) i Beth Cáceres (CA Viladecans, 11’01’’), mentre que Izan García (CA Viladecans, 5’45’’) i Enya Lechuga (5’47’’) es van imposar a la distància de 1,4km.

Redacció / Foto: Arxiu-CA Viladecans