Godoy i Parrado guanyen la III Cursa dels Deu Quilòmetres

La prova vicentina va aconseguir un nou rècord de participació amb un total de 672 atletes.
Antonio Godoy, del Pratenc,  i la vicentina Raquel Parrado, del CA Sant Boi, es van proclamar campions de la tercera edició de la Cursa dels Deu Quilòmetres que es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts.  Godoy va fer un temps de 34’16”, mentre que la marca de  Parrado va ser de 37’41”. D'altra banda, el podi absolut masculí el va completar Roger Esteve (CA Sant Boi) i Andreu Simon (CA Sant Boi), segon i tercer respectivament. En la categoria femenina,  Eva Parrado (CA Laietana), germana de la guanyadora, va ser la sotcampiona mentre que la tercera classificada va ser Meritxell Portillo (Maimakansu). La prova va comptar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Caryma, Diari Sport, McDonald’s, Restaurant La Blava, Caldo Aneto i Caixa Penedès. Les botigues Runner’s World, J’arribu, Domino Atleta’s i Bikila han col·laborat en les inscripcions.