El CN Atlètic Barceloneta guanya Copa Catalunya a Molins de Rei

L’equip de Chus Martín es van imposar al CE Mediterrani a la final per un ajustat 8 a 7

El CN Atlètic Barceloneta va conquerir la seva desena Copa Catalunya de waterpolo masculí després de vèncer el CE Mediterrani. La primera competició de la temporada va acabar amb un resultat de 8 a 7 per l’equip que dirigeix Chus Martín. La final es va celebrar a la piscina del CN Molins de Rei.

Era la primera vegada que els dos equips es trobaven en una final d’aquesta competició. La desena final pels mariners, que han guanyat totes les que han jugat, i la tercera del CE Mediterrani que no n'ha pogut guanyar mai cap.

La primera part ha finalitzat amb un clar 4 a 1 pel CN Atlètic Barceloneta en el primer quart, i un 7-2 a la mitja part. Semblava que tot estava decidit, però els de Sants a poc a poc han anat remuntant fins al 7-5 a 8 minuts pel final. En l'últim quart, els del Mediterrani han empatat a 7 el matx. Un empat que ha estat estona al marcador, fins que els mariners han aconseguit el 8-7 definitiu i han aconseguit la copa de campions.

2014: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Sant Andreu

2016 (temporada 2015-2016): C.N.Sabadell (campió)-C.E.Mediterrani (plata)- Quadis CN Mataró (bronze) - FINAL 6

2016 (temporada 2016-2017): C.N.Atlètic Barceloneta (campió) - CN Sabadell

2017: C.N.Atlètic Barceloneta (campió) - C.E.Mediterrani