La Penya Esplugues, campiona de la Copa Catalunya de futbol sala

Imprimeix

L’equip de Robert Caneda va aconseguir revalidar el títol després de guanyar al Femisport Palau Club per 0 a 2

L’AE Penya Esplugues va conquerir, per segon any consecutiu, la Copa Catalunya femenina de futbol sala després de vèncer a la fina al Femisport Palau Club per 0 a 2. El partit es va jugar ahir al vespre al Pavelló Nou Congost de Manresa amb la presència de gairebé 800 espectadors. Un gol de falta i un altre de penal a la segona part van decidir el partit. L’enfrontament va ser molt igualat en la seva primera part, però un gol a l’inici de la segona va començar a decantar la final per a les baixllobregatines dirigides per Robert Caneda. “Molt content pel resultat final. La Copa Catalunya era el nostre primer objectiu. Estem a l’inici de la temporada i encara hi ha moltes coses a millorar. Avui ha decidit l’estratègia”, va explicar l’entrenador de la Penya Esplugues al final del partit.

penya 2

Fitxa tècnica:

FEMISPORT PALAU CLUB FS, 0: Mariona Solà, Mariona Olivella, Marta Collado, Anna Burgaya, Estefa Jémez, Ingrid Carrillo, Anna Escribano, Marta Luján, Sandra Torres, Lydia Abellán, Ingrid Vieites.

AE PENYA ESPLUGUES, 2: Noelia Guerrero, Laia Beltran, Estela Cantero, Arantxa Medina, Sandra Rovira, Cèlia Catà, Helena Roig, Berta Velasco, Pilar Ribes, Marta de los Riscos, Laura Oliva, Zoe Juanes, Nerea Vilalta, Marta González, Raquel Raventós, Júlia Vidal.

GOLS: 0-1 (21’): Laura Oliva. 0-2 (37’): Helena Roig (pti.).

ÀRBITRES: José L. Lara Benjumea i Fernando López Prat (àrbitres); Òscar Moreno Teba (3r àrbitre); Sònia Aguilar Miranda (àrbitra assistent). Targetes grogues a Estefa Jémez (21’), Marta Luján (29’), Berta Velasco (35’), Mariona Solà (37’).

PAVELLÓ: Nou Congost. Unes 750 persones.

penya 3

L’entrega de trofeus ha anat a càrrec del regidor d’esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Santi Siquier; el president de l’FCF, Andreu Subies; i el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, José Miguel Calle, els quals han entregat una rèplica de la Copa Catalunya a l’equip arbitral. Posteriorment, la capitana del Femisport Palau Club FS, Anna Burgaya ha rebut el plat de subcampiones de la mà de Jordi Serracanta. Finalment, la capitana de l’AE Penya Esplgues, Noèlia Guerrero, ha aixecat la copa de campiones que li ha entregat el president Andreu Subies.

 

Redacció / Fotos: FCF