Santa Coloma i Viladecans tindran un 11 de Setembre molt atlètic

Imprimeix

Els dos municipis baixllobregatins se celebraran dues curses, que tindran la seva vessant solidària

Santa Coloma de Cervelló tindrà una Diada Nacional de Catalunya molt esportiva. L’11 de setembre se celebrarà la Cursa Popular, que enguany arriba a la seva trenta-setena edició. Una competició atlètica on s’espera, com cada any, una gran participación, ja que és una prova oberta a tothom.

Hi haurà cinc recorreguts diferents segons l’edat del participant destancant la cusa dels cinc quilòmetres. A més, en aquesta 37a edició del Cros vol obrir la possibilitat que hi pugui participar tothom. Per aquest motiu s'incorpora el KM Solidari, oberta a totes les edats. La inscripció és d'1€, que es destinarà íntegrament a la Plataforma de suport a les persones refugiades de Santa Coloma de Cervelló. En la seva organització col·laboren Santa Coloma Més Capaç i la Plataforma de suport a les persones refugiades de Santa Coloma de Cervelló.

Deu quilòmetres

Viladecans també acollirà una prova atlètica l’11 de Setembre, la XXXIX Cursa dels 10 Quilòmetres, organitzada per al CA Viladecans amb el suport de l’Ajuntament i amb sortida i arribada al Parc de la Marina. A les 9h se celebrarà la dels 10 quilòmetres i a les 10.15 h les de promoció. Aquest any se celebrarà la sisena edició de la Cursa Solidària.

Redacció / Fotos: Arxiu