Santa Coloma i Viladecans tindran un 11 de Setembre molt atlètic

Els dos municipis baixllobregatins se celebraran dues curses, que tindran la seva vessant solidària

Santa Coloma de Cervelló tindrà una Diada Nacional de Catalunya molt esportiva. L’11 de setembre se celebrarà la Cursa Popular, que enguany arriba a la seva trenta-setena edició. Una competició atlètica on s’espera, com cada any, una gran participación, ja que és una prova oberta a tothom.

Hi haurà cinc recorreguts diferents segons l’edat del participant destancant la cusa dels cinc quilòmetres. A més, en aquesta 37a edició del Cros vol obrir la possibilitat que hi pugui participar tothom. Per aquest motiu s'incorpora el KM Solidari, oberta a totes les edats. La inscripció és d'1€, que es destinarà íntegrament a la Plataforma de suport a les persones refugiades de Santa Coloma de Cervelló. En la seva organització col·laboren Santa Coloma Més Capaç i la Plataforma de suport a les persones refugiades de Santa Coloma de Cervelló.

Deu quilòmetres

Viladecans també acollirà una prova atlètica l’11 de Setembre, la XXXIX Cursa dels 10 Quilòmetres, organitzada per al CA Viladecans amb el suport de l’Ajuntament i amb sortida i arribada al Parc de la Marina. A les 9h se celebrarà la dels 10 quilòmetres i a les 10.15 h les de promoció. Aquest any se celebrarà la sisena edició de la Cursa Solidària.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
71

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix