El CH Sant Esteve es queda sense final de Supercopa de Catalunya

El Barça va fer bons els pronòstics i es va imposar amb autoritat per 21 a 32

L’FC Barcelona es va convertir ahir al vespre en finalista de la Supercopa de Catalunya d’handbol masculí després de guanyar per 21 a 32 al CH Sant Esteve Sesrovires en la semifinal d’aquesta competició que es va disputar en el Pavelló Poliesportiu Municipal. El rival dels blaugrana a la final, que es jugarà el proper 18 d’octubre, serà el BM Granollers.

El partit va començar força igualat on els sesrovirencs van plantar cara al Barça. A mida que van passar els minuts, els de Xavi Pascual van obrir escletxa al marcador, gràcies al seu domini en defensa i en atac. El conjunt blaugrana va marxar al descans amb sis gols d’avantatge (11-17). A la represa, no hi va haver color i les diferències es van eixamplar encara més. El blaugrana Valero Rivera ha estat el màxim anotador amb 8 gols.

DJEKBRSXkAIKqxr

DJEUV DW4AA31zT

CH Sant Esteve Sesrovires: Carles Bonas (-), Victor Ridao (-), Carlos Cabello (5), Oriol Lorente (4), Jacobo Gracia (2), Albert Falguera (-) i Jaume Sesplugues (3) –set inicial–. Xavier Pérez (-), Bernat Abadal (-), Marc Folch (1), Josep Lluis (-), Rogr Pujol (3), Alberto Escudero (-), Hector Gómez (-), Enric Domingo (2) i Sergi Cazalla (1).

FC Barcelona: Ristovski (-), Ariño (5), Alexis (-), Dika Mem (3), Viran (1), Lenne (5) i Jallouz (1) –set inicial–. Pérez de Vargas (-), Entrerríos (-), Valero Rivera (8), N’Guessan (2), Syprzak (-), Aleix Gómez (6), Buzle (1) i Pere Vaquer (-).

Parcials: 3-3;  4-6; 6-10; 7-12; 9-14; 11-17; (descans); 12-20; 14-23; 16-24; 17-28; 21-30; 21-32.

Àrbitre: Ausas Busquets i Florenza Virgili.

Homenatge

El CH Sant Esteve va aprofitar el partit per homenatjar Marc Folch, que ha vestit la samarreta sesrovirenca les darreres setze temporades (2001-2017). Ahir va jugar el seu darrer partit defensant els colors del club, ja que aquest any militarà a Sant Andreu de la Barca.