Collbató celebra la Festa de l’Esport obert a tothom

Hi van col·laborar un gran nombre d’entitats del municipi baixllobregatí

Collbató es va convertir ahir al matí en un gran centre esportiu on grans i petits han compartit plegats la passió per l'esport. Trineu amb gossos, rocòdrom, bosc de cordes i tirolines, taekwondo, pàdel, tenis i tenis taula, ciclisme, atletisme... van ser algunes de les activitats programades per posar-se a prova i gaudir de l'esport, i dels seus beneficis, des de ben petits.

Durant tot el matí, moltes famílies van poder fer tot el circuit d'activitats, que convertien la vila en un parc temàtic de l'esport. Qui les ha finalitzat totes, a més, ha pogut gaudir d'un entrepà, una aigua i una peça de fruita, i així no només fer esport sinó també recuperar-se amb una dieta equilibrada.

collbato activitats 2

La Festa de l'Esport ha comptat amb la col·laboració d'un gran nombre d'entitats dedicades a la pràctica esportiva i a la promoció d'una vida sana, com Club Tennis Collbató, Associació Esportiva Aeròbic-Ball D8N8, 4000Peus, la sargantana, Club Atletisme Collbató, Club Centre d'Esports Collbató, Club Tennis Taula Collbató, Dokai Collbató, Escola Taekwondo Collbató, Penya blaugrana de Collbató, Montserrat Camp Base, Gosesport, Slam Club i Club Ciclista Collbató.

 

Redacció / Fotos: Aj. Collbató

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix