Tot a punt per a l’inici de la temporada a l’handbol

Imprimeix

Sant Vicenç dels Horts i Sant Joan Despí tindran representació a la Divisió d’Honor Argent Femenina i Primera Estatal Masculina

 

El proper cap de setmana començarà la Divisió d’Honor d’Argent Femenina (grup C) amb la participació de dos equips baixllobregatins: L’Handbol Sant Vicenç dels Horts i l’Handbol Sant Joan Despí. Finalment l’Esportiu Castelldefels jugarà a la Lliga Catalana Sènior. Els rivals de vicentines i santjoanenques seran La Roca, Sant Quirze, Agustinos Alacant, Dominicos de Sarragossa, Lleidatana, Elda, Amosta, Morvedre de Sagunt (València), OAR Gràcia Sabadell, Salud Tenerife, Joventut Handbol Mataró i Mislata de València. El Sant Vicenç s’estrenarà a la pista de La Roca del Vallès, mentre que el Sant Joan Despí ho farà a Saragossa davant de l’Unizar Dominicos.

svh handbol

D’altra banda a la Primera Estatal Masculina, fins a quatre equips de la nostra comarca militaran a la categoria. Es tracten de l’Handbol Esplugues, CH Sant Esteve Sesrovires, Handbol Sant Vicenç dels Horts i Handbol Sant Joan Despí. Els seus rivals en el gru D són el Bordils B, Sant Quirze, Palautordera Salicru, la Salle Montcada, OAR Gràcia Sabadell, Joventut Handbol Mataró, Sant Esteve de Palautordera, UE Sarrià, Sant Cugat, Granollers B, La Roca i Sant Martí Adrianenc. Els enfrontaments de la primera jornada (16/17 de setembre) són Esplugues-Bordils B, OAR Gràcia Sabadell-Sant Vicenç, UE Sarrià-Sant Joan Despí i Sant Esteve-La Salle Montcada.

Redacció / Fotos: Jordi Terrón-Handbol SVH