La UE Santboiana debuta a la Lliga davant l’Independiente de Santander

Els blaus estan enquadrats en el grup IV a la Copa del Rei amb Ordizia i Getxo –quarts de final-

A menys de dos mesos perquè comenci la Lliga de Divisió d’Honor, la Real Federación Española de Rugby a donat a conéixer el calendari de la temporada 2017-2018 de la màxima competició d’aquesta modalitat esportiva on participa la Unió Esportiva Santboiana.

Els dotze millors equips d'Espanya tornaran a veure's les cares sobre el camp un any més. El VRAC Formatges Entrepinares defensa títol. D'altra banda el recentment incorporat CR La Vila no ha tingut la mateixa sort, i obrirà la competició contra el subcampió de lliga, SilverStorm El Salvador que aquest any vol redimir-se de la Lliga i Copa passades.

20264703 1709230619088695 2248015276179924753 n

La UE santboiana s’estrenarà a casa, al Baldiri Aleu, davant del conjunt càntabre de l’Independiente de Santander. El primer desplaçament será al camp d’El Salvador de Valladolid. La competició regular finalitzarà el 22 d’abril de 2018. Els playoff per al títol es disputarà en les dates del 6 de maig (quarts de final a partit únic), 20 de maig de 2018 (semifinals a partit únic) i 27 de maig (final).

Novetat
La major sorpresa arriba en la Copa de Rei. Aquest any els quarts de final es decidiran sobre la base dels partits de Lliga que l'equip disputi contra els seus companys de grup en la primera volta. Passa a semifinals el campió de cada grup.

Els grups són els següents:

Grup 1: VRAC Formatges Entrepinares, Guernica RT, Complutense Cisneros

Grup 2: SilverStorm El Salvador, Sanitas Alcobendas Rugbi, CR La Vila

Grup 3: F.C. Barcelona, Hernani CRE, Senor Independent RC

Grup 4: UE Santboiana, Ordizia RI, Getxo RT

 

Redacció / Fotos: UES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix