El Projecte Softball Gavanenc guanya l’Open de Softbol

Es va imposar al CBS Sant Boi per 4 a 2 en el primer partit i 4 a 5 en el segon

El Projecte Softball Gavanenc va aconseguir el primer títol oficial de la present temporada en conquerir l’Open Softbol.

Durant la temporada regular, el dominador clar va ser el CBS Sant Boi, que només va ser derrotat una vegada pel Projecte. El Sant Boi, com a líder, va obtenir la plaça directa als playoff, a falta del rival amb el qual es disputaria el títol. Als encreuaments finals, el Viladecans va desfer-se el Barcelona, mentre que el Projecte va superar a l’Hèrcules L’Hospitalet.

A la semifinal van veure’s les cares el Viladecans i el Projecte i, per contra del que havia passat al llarg de la temporada regular, el Viladecans va caure derrotat per 6 a 4 carreres. Amb aquesta victòria, el Projecte va veure’s a la final, on les esperava el CBS Sant Boi, que només havia tastat la derrota una vegada al llarg de la lliga. Malgrat això, la tònica va ser dominant per part de l’equip gavanenc, que va batre al Sant Boi per 4 a 2 carreres el primer partit i 4 a 5 el segon, guanyant així, contra tot pronòstic, el títol de campiones de Catalunya de la categoria d’Open de Softbol.

20155665 1502440059820925 7812937627367274886 n

Amb aquests resultats acaba, també, la Lliga Catalana de Softbol, amb un balanç favorable al CBS Sant Boi, que ha acumulat dos títols: el de la categoria sub 16 i el Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor. Per darrere seu, el Projecte  Softbol Gavanenc, amb el títol de l’Open i l’Hèrcules amb el de Slowpitch, han acumulat un títol cadascú.

Redacció / Foto: Projecte Softball Gavanenc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
69

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix