El CB Cornellà i BBA Castelldefels s’estrenen a la Lliga EBA a casa

Imprimeix

La competició, que donarà inici el 24 de setembre, està formada per dos grups de catorze equips

El CB Cornellà i el BBA Castelldefels ja coneixen els seus rivals a la Lliga EBA. Una competició que donarà inici el proper 24 de setembre amb una primera jornada on els blaus s’enfrontarà al Parc Esportiu Llobregat davant del Morabanca Andorra B, mentre que els grocs jugaran a Can Vinader i s’enfrontaran al Bàsquet Girona.

Els equips

El BBA Castelldefels està enquadrat en el grup C-A amb el CB Menorca, CB Cantaires Tortosa, Bàsquet Girona, Arenys Bàsquet, Baricentro Barberà, Aracena Sant Josep, Club Bàsquet Roser, Aracena-AEC Collblanc, CB Tarragona, CB Quart, Vive El Masnou Bàsquetbol, Mataró Parc Boet i UB Sant Adrià. D’altra banda, el CB Cornellà està en el grup C-B amb el Simply Olivar, Recambios Gaudí CB Mollet, CB Castellbisbal, CB Vic Universitat de Vic, Morabanc Andorra B, JAC Sants, Mataró Feimat, Palma Aiir Europa, Multiópticas CB Salt, CB Valls Nutrión, Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida, CB Cerdanyola Al Dia A i CB Igualada.

De nou dos grups de catorze equips, en els quals els dos millors de cadascun d'ells passaran a la Final Four que decidirà les places per a les Fases Finals.

Redacció / Foto: CB Cornellà