El CB Prat s’estrenarà a la Lliga a Palma de Mallorca

L’equip potablava, dirigit per Arturo Álvarez, incorpora l’exterior Caleb Agada

L’Iberostar Palma serà el primer rival a la Lliga del CB Prat. L’enfrontament es jugarà en el Poliesportiu de Son Moix de Palma de Mallorca el proper 30 de setembre. La resta de rivals són l’ICL Manresa, Càceres Patrimonio de la Humanidad, FC Barcelona Lassa, Actel Força Lleida, Màgia Osca, Ciutat de Valladolid, Cafes Candelas Breogán, Club Ourense Baloncesto, CB Clavijo, Unión Financiera Baloncesto Oviedo, Sammic ISB d’Azpeitia i Leyma Corunya.

club basquet prat fitxa a caleb agada

Nou fitxatge

D’altra banda, el CB Prat s’ha reforçat amb Caleb Agada, un exterior d’193 centímetres que l’any passat va jugar a la Lliga Universitària canadenca. Agada, amb doble nacionalitat nigeriana i canadenca, va ser escollit el millor jugador defensiu de l’any i destaca per la seva potència física.

Redacció / Fotos: CB Prat-FEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix