Definides les Lligues Catalanes LEB i Femenina 2

Imprimeix

Enguany hi participaran el CB Prat i BC Martorell, en la categoria masculina, i Barça CB Santfeliuenc, en la femenina

ICL Manresa, FC Barcelona Lassa B, Actel Força Lleida, CB Prat, Torrons Vicens CB L’Hospitalet i BC Martorell seran els protagonistes de la divuitena edició de la Lliga Nacional Catalana d’equips LEB. El primer classificat de cada grup accedirà a disputar la final prevista per diumenge 24 de setembre a les 17 hores en el Pavelló Olímpic de Reus i que es podrà veure en directe per Esport3. El vigent campió de la competició és el CB Prat després de superar a la final de l'any passat al Força Lleida per 70 a 87 i reeditar així, el títol de campions aconseguit també la temporada 2015-16 davant el mateix rival.

CtMyC1sWEAEmcvM

La competició es dividirà en dos grups: l’ICL Manresa, FC Barcelona Lassa B i Torrons Vicens CB L’Hospitalet estan enquadrats en el grup I, mentre que l’Actel Força Lleida, CB Prat i BC Martorell formaran el grup II.

Categoria femenina

D’altra banda, la Lliga Nacional Catalana Fememina 2 arriba a la catorzena edició. Enguany participaran el Lima-Horta Barcelona, Joventut Les Corts, Segle XXI i Barça CB Santfeliuenc. Com en els darrers anys, la competició es jugarà en format de Final a Quatre però enguany tindrà com a seu també el Pavelló Olímpic de Reus i es disputarà durant el cap de setmana del 23 i 24 de setembre.

Dissabte dia 23 es jugaran les semifinals entre el Joventut Les Corts i Barça CBS (17h), per una banda, mentre que Segle XXI i Lima-Horta Barcelona protagonitzaran l'altra (19h). Els guanyadors s'enfrontaran a la final prevista pel diumenge 24 de setembre a les 19h.

El Joventut Les Corts és el vigent campió de la competició en fer-se, l'any passat, amb el seu primer títol després de superar a la final jugada a Cornellà de Llobregat al Lima-Horta per un ajustat 73 a 68.

 

Redacció / Fotos: FCBQ