Definides les Lligues Catalanes LEB i Femenina 2

Enguany hi participaran el CB Prat i BC Martorell, en la categoria masculina, i Barça CB Santfeliuenc, en la femenina

ICL Manresa, FC Barcelona Lassa B, Actel Força Lleida, CB Prat, Torrons Vicens CB L’Hospitalet i BC Martorell seran els protagonistes de la divuitena edició de la Lliga Nacional Catalana d’equips LEB. El primer classificat de cada grup accedirà a disputar la final prevista per diumenge 24 de setembre a les 17 hores en el Pavelló Olímpic de Reus i que es podrà veure en directe per Esport3. El vigent campió de la competició és el CB Prat després de superar a la final de l'any passat al Força Lleida per 70 a 87 i reeditar així, el títol de campions aconseguit també la temporada 2015-16 davant el mateix rival.

CtMyC1sWEAEmcvM

La competició es dividirà en dos grups: l’ICL Manresa, FC Barcelona Lassa B i Torrons Vicens CB L’Hospitalet estan enquadrats en el grup I, mentre que l’Actel Força Lleida, CB Prat i BC Martorell formaran el grup II.

Categoria femenina

D’altra banda, la Lliga Nacional Catalana Fememina 2 arriba a la catorzena edició. Enguany participaran el Lima-Horta Barcelona, Joventut Les Corts, Segle XXI i Barça CB Santfeliuenc. Com en els darrers anys, la competició es jugarà en format de Final a Quatre però enguany tindrà com a seu també el Pavelló Olímpic de Reus i es disputarà durant el cap de setmana del 23 i 24 de setembre.

Dissabte dia 23 es jugaran les semifinals entre el Joventut Les Corts i Barça CBS (17h), per una banda, mentre que Segle XXI i Lima-Horta Barcelona protagonitzaran l'altra (19h). Els guanyadors s'enfrontaran a la final prevista pel diumenge 24 de setembre a les 19h.

El Joventut Les Corts és el vigent campió de la competició en fer-se, l'any passat, amb el seu primer títol després de superar a la final jugada a Cornellà de Llobregat al Lima-Horta per un ajustat 73 a 68.

 

Redacció / Fotos: FCBQ
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix