Avui comença el 37è Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve

Un centenar d’equips procedents d’onze països participaran en l’edició d’enguany

Des d’avui i fins al 18 de juliol tindrà lloc el 37è Torneig Internacional d’Handbol “Trofeu Festa Major” de Sant Esteve Sesrovires, que organitza, any rere any, el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires, que coincideix amb l’inici de les tradicionals festes d’estiu d’aquesta població del Baix Llobregat.

En aquesta edició participaran prop d’un centenar d’equips, procedents d’onze països diferents així com de diverses comunitats espanyoles, que competiran a les categories Sènior, Màster, Juvenil, Cadet i Infantil, femení i masculí, i Aleví, Benjamí i Pre-Benjamí Mixtes. El divendres 14, a les 22 hores, tindrà lloc l’acte inaugural, i del 15 al 18 es disputarà tota la competició, a 6 pistes, 2 cobertes i 4 descobertes, essent el Pavelló Poliesportiu Municipal el centre neuràlgic de la competició.

inauguracio sant esteve

Primer Clínic

D’altra banda, el Centre Cívic-Social Sputnik serà escenari de la primera edició del Clínic Torneig Internacional d’Handbol. L’entrada és gratuïta i com a ponents participaran el professor Marc Madruga amb “La preparació física en l’handbol. Etapes de formació” i el doctor Daniel Romero Riodríguez amb “La importància de la capacitat coordinativa en esports de situació”.

El Barça, rival en semis

D’altra banda, ja és coneix el rival del CH Sant Esteve Sesrovires a les semifinals de la Supercopa de Catalunya 2017. Estracta de l’FCBarcelona. El partit es jugarà el proper divendres 25 d’agost a les 20.30 hores en el Pavelló Polisportiu Municipal sesrovirenc.

Redacció / Fotos: CH Sant Esteve

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix