Torna amb força el Torneig Voleiboom de vòlei platja

La competició castelldefelenca arriba a la seva divuitena edició i se celebrarà aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana del 15 i 16 de juliol se celebrarà a Castelldefels la divuitena edició del Torneig Voleiboom de vòlei platja, emmarcada en la tercera prova del Motos Carbó-Jarana Tour Voleiboom Tour 2017.

La competició, part de la qual serà puntuable pel rànquing català i estatal, es farà amb horari de 9 a 20 h a la zona de la platja just davant del Club Esportiu el Pèndol. Inclourà la competició oficial puntuable 2x2 (equips de dues persones), tant masculina com femenina, i categories 4x4 Pro masculí i femení, 4x4 popular i mixt amateur, 2x2 amateur, amateur femení i mixte.

La competició oficial puntuable, 2x2 masculina y femenina, està limitada a les 16 parelles inscrites amb millor rànquing, amb les excepcions de les wild cards. Enguany, a més, no hi haurà la fase prèvia de divendres per poder entrar a la competició, ja que la participació depèn exclusivament del rànquing. Però, a part del torneig homologat, hi haurà set categories més que competiran durant el cap de setmana. A les categories 4x4 trobem el PRO masculí i femení, el 4x4 popular i el mixt amateur. Mentre al 2x2 trobem l’amateur masculí, l’amateur femení i el mixt.

Una altra diferència respecte l’any passat és que no atorgarà plaça per la final de Fuengirola, ja que la coincidència de data amb la final del circuit català implicarà que la Federació Catalana de Voleibol no enviarà el seu representant a la final del campionat estatal.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix