L'atletisme va ser protagonista a Gavà i El Prat de Llobregat

L’equip masculí del Pratenc AA es proclama a Castelló campió d’Espanya en categoria veterà

El passat dissabte 8 de juliol es va celebrar la tercera edició del Critèrium de Llançaments Ciutat de Gavà a l’Estadi Municipal La Bòbila, organitzat pel Club Atletisme Gavà. Cal destacar alguns registres d’interès com el de l’Andrea Alarcón (AAC) que va llançar 50,95 m en disc o el de la Laura Redondo (FCB) que va tirar 66,35 m en martell.

Els pratencs, primers

D’altra banda, Castelló va ser seu de l’onzena edició del Campionat d’Espanya de Club Veterans de Primera on el Pratenc Associació d’Atletisme, amb un total de 119 punts, es va proclamar campió en categoria masculina, superant l’AA Maratalaz (112), que va finalitzar en segona posició a la classificació, mentre que el Platges de Castelló (106) va acabar tercer. En categoria femenina, l’AA Pratenc va ser setè i va assolir la permanència a Primera.