El cadet del CBS Sant Boi guanya la Lliga de beisbol

El CB Viladecans perd la final de la Copa Catalunya juvenil davant de l’Hércules L'Hospitalet.

Una de freda i una de calenta pels equips de béisbol del Baix Llobregat. El CBS Sant Boi es va imposar en el segon partit del play off de la Lliga al FC Barcelona per 9 a 4 i es va proclamar campió de la competició 2011. Mentre, es van disputar també les semifinals i la final de la Copa Catalunya juvenil, on l’Hèrcules L’Hospitalet va conquerir el títol després de guanyar la final davant del CB Viladecans per un ajustat 15 a 13. En les semifinals, els del Baix Llobregat es van imposar al FC Barcelona per 2 a 5, mentre que el CBS Sant Boi va perdre davant de l’Hércules L’Hospitalet per 3 a 11.