La 38a Cursa de Pallejà aplega més de 500 atletes

Juan Pedro Mora i Maria del Carme Paredes es van imposar a la prova dels deu quilòmetres

Més de 500 participants van prendre part en la Cursa de Pallejà, que enguany va arribar a la seva trenta-vuitena edició. La competició es va dividir en tres curses: deu quilòmetres, 5 km i infantils.

Juan Pedro Mora, amb un temps de 33’46’’, va ser el campió en la distància dels 10 quilòmetres. L’atleta del I Run With Leiva va superar a Pablo Carreras (Foreber Running, 34’50’’) i Miguel González (Fisio Monasterio, 34’59’’), segon i tercer respectivament. En la categoria femenina, la primera classificada va ser Maria del Carme Peredes (ISS L’Hospitalet-Once), amb un registre de 39’53’’. Sara Precoli (CA Olesa, 40’13’’), va ser segona, i Laia Conesa (Fasttriatlon, 40’58’’), tercera.

cursapalleja 2

D’altra banda, Marc Espinar (16’01’’) va guanyar la prova dels cinc quilòmetres. Bernabé Gallego (Atletisme Pallejà, 17’00’’) i José Rosa (SA Corbera, 17’08’’) van ser segon i tercer respectivament. En dones, Jackeline Gómez (CA Vilafranca, 19’50’’) va arribar primera, i va superar a Laura Sánchez (CA Atletesvng, 20’42’’) i Elena Monreal (21’30’’). També es van celebrar amb gran èxit les diferents curses infantils.

Redacció / Fotos: Club Atletisme Pallejà