La 38a Cursa de Pallejà aplega més de 500 atletes

Juan Pedro Mora i Maria del Carme Paredes es van imposar a la prova dels deu quilòmetres

Més de 500 participants van prendre part en la Cursa de Pallejà, que enguany va arribar a la seva trenta-vuitena edició. La competició es va dividir en tres curses: deu quilòmetres, 5 km i infantils.

Juan Pedro Mora, amb un temps de 33’46’’, va ser el campió en la distància dels 10 quilòmetres. L’atleta del I Run With Leiva va superar a Pablo Carreras (Foreber Running, 34’50’’) i Miguel González (Fisio Monasterio, 34’59’’), segon i tercer respectivament. En la categoria femenina, la primera classificada va ser Maria del Carme Peredes (ISS L’Hospitalet-Once), amb un registre de 39’53’’. Sara Precoli (CA Olesa, 40’13’’), va ser segona, i Laia Conesa (Fasttriatlon, 40’58’’), tercera.

cursapalleja 2

D’altra banda, Marc Espinar (16’01’’) va guanyar la prova dels cinc quilòmetres. Bernabé Gallego (Atletisme Pallejà, 17’00’’) i José Rosa (SA Corbera, 17’08’’) van ser segon i tercer respectivament. En dones, Jackeline Gómez (CA Vilafranca, 19’50’’) va arribar primera, i va superar a Laura Sánchez (CA Atletesvng, 20’42’’) i Elena Monreal (21’30’’). També es van celebrar amb gran èxit les diferents curses infantils.

Redacció / Fotos: Club Atletisme Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix