El CF Gavà, pendent de l’RFEF per a no baixar a Tercera Divisió

El deute que té el club amb els jugadors i cos tècnic és de més de 60.000 euros segons fonts de l’entitat

El CF Gavà no va arribar a temps de pagar els deutes amb els jugadors (el termini finalitzava ahir al migdia) i, a l’espera d’una sorpresa de darrera hora, jugarà la propera temporada a Tercera Divisió. Així, tot i l’esforç del conjunt blaugrana d’haver aconseguit la permanència a Segona B ha estat inútil, ja que ha perdut la categoria als despatxos.

Segons fonts de l’entitat, el deute que té el club amb els jugadors i cos tècnic és de més de 60.000 euros, dels quals uns 53.000 va ser la quantitat denunciada per part d'alguns jugadors.

Manuel Maniega, president del CF Gavà, ha confirmat que no s’ha pogut pagar a temps tot i que “hem sol·licitat una pròrroga de quatre dies a la Comissió Mixta de l’AFE-RFEF per poder satisfer el deute. De fet, els diners hi són per una transferència que es va fer fa uns dies d’EUA a La Caixa, però l’entitat bancària els ha retingut per comprovar que eren legals” i afegeix que “nosaltres hem enviat un mail a l’RFEF amb l’ordre de transferència i demostrar la nostra voluntat de pagar.”

El CF Gavà està a l’espera que l’RFEF prengui una decisió definitiva del cas. Alguns equips, com l’FC Girona ja han mostrat la seva voluntat de demanar la plaça vacant en el cas que, finalment, el club baixllobregatí baixi a Tercera Divisió.

Nou entrenador

D’altra banda, Joan Mármol, exentrenador del Palamós, és el nou entrenador del CF Gavà a l’espera de la confirmació oficial. Mármol substitueix Òscar Mena.

20141208JOANMARMOL

Redacció / Fotos: Álex Gallardo-Ràdio Palamós

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix