Juanjo Agüero, medalla d'argent als Campionats d’Espanya

El ciclista de Martorell va millorar la posició que va aconseguir l’any passat a la categoria sub 23

Juanjo Agüero ha aconseguit la medalla d’argent en la prova en línia elit dels Campionats d’Espanya que es van celebrar a Sòria. El martorellenc entrava darrere de Sergio Rodríguez (Fundació Euskadi), amb Gonzalo Serrano (Caja Rural) completant el podi de la competició.

DDKuHwlXsAMbSO3 696x522

El ciclista baixllobtegatí va aguantar molt bé el pas de quilòmetres, reservant forces per al moment decisiu, en una carrera que superaria els 216 quilòmetres. Quan estava a punt d’acabar la penúltima volta al circuit, Movistar imposava un alt ritme que tallava l’escamot amb una trentena de ciclistes, aprofitant una zona de vent. En aquest grup es posicionaven només tres ciclistes d’elit, que serien els qui aconseguissin del podi. Agüero no va poder seguir l’estela de Rodríguez en la pujada final, però es feia amb un lloc al podi, millorant la tercera plaça, aconseguida l’any passat a Alacant a la categoria Sub 23.

Redacció / Fotos: Aldro Team-FCC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix