Set baixllobregatines participen amb Espanya en l’Europeu de softbol

Imprimeix

Quatre jugadores són del CBS Sant Boi, dues del CB Viladecans i una del Projecte Softball Gavanenc

Des del passat diumenge 25 de Juny, que va donar inici el Campionat d’Europa Absoluta de Softbol a Bollate (Itàlia), quatre jugadores del CBS Sant Boi, dos del CB Viladecans i una del Projecte Softball Gavanenc estan disputant aquest Campionat, totes elles acompanyades pel coach de la Selecció, Xavier Civit.

Roser Jonas com a Outfield, Beatriz Parejo com a llançadora, Jèssica Iborra com a receptora i Raquel Fernández com a llançadora són les quatre jugadores representants de l’equip santboià. Anna Sobrino com a receptora i Carla Segura, que finalment serà baixa per una lesió al dit polze de la seva mà esquerra, són les dues representants viladecanenques; i Raquel Moncho, infield del Projecte Gavanenc.

La Selecció espanyola es va classificar segona de grup en la fase prèvia després d’enfrontar-se davant França, Croàcia, Itàlia i Suïssa que li permet estar, com a mínim en el grup Top 8. Després de perdre amb la República Txeca, les espanyoles s’enfronten avui davant d’Holanda i Rússia, dues de les favorites al títol.

Redacció / Foto: FCBS