El millor handbol es va aplegar a la platja de Gavà

La competició va comptar amb la participació de 57 equips i la disputa de 122 partits en sis categories diferents

Gavà va ser l’epicentre de l’handbol aquest cap de setmana. Un total de 57 equips van participar en la desena edició del Torneig d’Handbol Platja, primera prova del Campionat de Catalunya en categoria sènior femení i la segona en sènior masculí i va comptar, tanmateix, amb les competicions masculines i femenines en categoria cadets i infantil.

La primera jornada aglutinava les fases de grups de les dues categories sènior i de la competició cadet masculí. Els equips cadets femení van disputar les tres primeres jornades d’una lliga a una sola volta, mentre que les dues categories infantils, van jugar la primera volta de les dues de què consistia la seva competició.

DCr2QybXcAAbI1x

Els guanyadors

La final sènior femenina enfrontava els equips Valonmano con V – Slim Filipin i Electrogrup The Corbi Team, després d’haver eliminat els equips Jousean’s Eleven i APCG, respectivament. The Corbi Team es va imposar a la final, reeditant la seva condició de campiones. A la final sènior masculina, l’equip Pastelitos Beach, que havia guanyat la seva semifinal davant el HP Granollers, va forçar els llançaments de Shoot-Out davant el BHR, que s’havia desfet del CHP Calella a la seva semifinal. Finalment, els roquerols es van imposar i el BHR guanyava el seu primer títol.

La competició cadet femenina va acabar amb un Harresi Kaigan imbatut què, amb deu punts, es va proclamar campió seguit d’un APCG-2 amb vuit punts. En cadet masculí, els joves d’Ayoya2 es van imposar a l’equip d’Harresi Kaigan 2 a la final. A categoria infantil femení, les Mini Pinkys van acabar campiones, deixant el subcampionat per l’equip Cocoloco. I la categoria infantil masculí, van ser els dos equips de Hacka Team els que van acabar a les dos primeres posicions.

Redacció / Fotos: CH Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix