Laia Sanz consolida el lideratge en el Campionat del Món d’Enduro

Imprimeix

La piloto de KH-7 y KTM Enduro Factory Racing Team augmenta a sis punts el seu avantatge al capdavant d’un mundial que es decidirà a l’octubre a Alemanya

Laia Sainz va aconseguir un segon i primer lloc a la penúltima prova del Campionat dl Món d’Enduro que es va celebrar aquest cap de setmana a la localitat hongaresa de Parádfürdo. La pilot de KH-7 i KTM Enduro Factory Team va veure com es complicava el títol a la primera mànega -dissabte- amb la victòria de la seva rival directe, Maria Franke. Però no va fallar a la segona –diumenge- i ara haurà de guanyar, almenys una de les dues carreres al GP d’Alemanya a l’octubre (del 20 al 22) per aconseguir la corona.

t

"La meva intenció era sortir d'Hongria amb els deures fets i ho he aconseguit a mig fer. Per dos segons [els que la van separar de la victòria el dissabte] tindria el mundial molt encarrilat, però ja no es pot fer gens. A Alemanya estic obligada a guanyar una de les dues proves i sé que no serà fàcil perquè estaré immersa en la preparació del Dakar, però així i tot ho donaré tot", va explicar la de Corbera de Llobregat. Només tres punts separen les dues candidates al títol mundial.

Classificació:

  1.  Laia Sanz (KTM) 97 puntos
  2.  Maria Franke (KTM) 91 p.
  3.  Jane Daniels (Husqvarna) 80 p.

Redacció / Fotos: L.S.