La zona esportiva Ginebreda arriba a la seva tercera fase

A partir de novembre començaran les obres del gimnàs i el rocòdrom i es preveu que s’acabin les primeres setmanes de l’any 2019

L’Ajuntament de Molins de Rei i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) van presentar aquesta setmana la tercera fase d’obres de la zona esportiva Ricard Ginebreda, que contempla espais per la pràctica de la gimnàstica i l’escalada -espai indoor- i el condicionament de l’aparcament i els accessos entre la instal·lació i l’institut Lluís de Requesens. El projecte té un pressupost d’1,7 milions d’euros i es preveu que estigui enllestit a començaments de 2019.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha volgut destacar especialment que aquesta actuació suposa ampliar un equipament per donar sortida a dues disciplines esportives amb gran implantació a la vila i que en pocs mesos disposaran d’unes instal·lacions de primer nivell”. Casals, però, també ha volgut apuntar que “si l’Ajuntament pot mantenir aquest ritme alt d’inversions en equipaments i espai públic només és gràcies al rigor i a la bona gestió econòmica”. Cal recordar que en el cas d’aquesta tercera fase de la zona esportiva Ricard Ginebreda, l’Ajuntament aportarà un 75% del finançament. Mentrestant, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, ha explicat que “aquesta instal·lació està molt ben pensada i planificada, que permet construir una tercera fase com la que presentem que estarà en coherència absoluta amb les dues fases executades anteriorment”. Per Paz, el projecte també té un gran valor perquè “genera més espai públic i de qualitat, i referma el nostre compromís amb les entitats esportives, amb el barri del Canal i amb tots els vilatans de Molins de Rei”.     Finalment, Xavier Segura, director de l’àmbit de l’espai públic de l’AMB, va comentar l’excepcionalitat d’un projecte que transcendeix governs, alcaldes i esports majoritaris, i que oferirà un servei excel·lent a la ciutadania.

El calendari d’actuacions preveu que les obres d’aquesta tercera fase comencin el proper mes de novembre i s’acabin les primeres setmanes de l’any 2019.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix