Enrique Jaén es proclama campió del món en dobles mixtos de Pitch&putt

El valliranenc, que va fer parella amb Conchi Carballo, es va imposar als seus rivals a la darrera jornada de la competició

El valliranenc Enrique Jaén, amb la seva parella Conchi Carballo, es va proclamar campió en la primera edició del Campionat del Món per parelles de Pitch&Putt (1r World Pairs Championship al P&P) que es va celebrar a Tambre (Sigüeiro–Santiago de Compostel·la) representant a Catalunya. La competició va ser a 72 forats i va comptar amb la participació de parelles provinents d'Irlanda, Catalunya, Gran Bretanya, Països Baixos, Euskadi, Andorra, Portugal i Galícia.

170611 1a parella mixta.1
La victòria d’Enrique Jaén i Conchi Carballo es va aconseguir a la darrera jornada del campionat amb una volta de 55 cops, i es van imposar a la parella de Regne Unit, que s’havia posat líder de la prova quan només restava la darrera volta.

Jaén va declarar al final de la competició que “ser campions del món és molt complicat, estem molt contents”. El valliranenc fa més de 6 anys que competeix amb Conchi Carballo en aquesta modalitat esportiva i anteriorment havia estat vinculat al futbol valliranenc.

Redacció / Foto: Ajuntament Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix