Roberto Sánchez deixa la banqueta del Club Bàsquet Prat

El seu substitut és el tècnic asturià Árturo Álvarez, exentrenador de l’Araberri de LEB Or

Roberto Sánchez, que ha estat a la LEB durant vuit anys com entrenador ajudant i les dues últimes com primer responsable de l’equip del CB Prat, no el dirigirà la temporada 2017/2018. El club ha decidit canviar d’entrenador i la seva aposta per aquesta nova temporada és Arturo Álvarez, extècnic del Araberri de Vitòria de la LEB Or.

club basquet prat roberto no continuara

Cal recordar que com a tècnic del sènior, i en la primera campanya amb unes condicions i amb un pressupost més que humil, Roberto Sánchez va ser capaç de mantenir la categoria a la LEB Or encara que fos a la darrera jornada. A la campanya següent, va repetir la gesta esportiva assolint la millor classificació de la història. Sánchez seguirà en la disciplina pota blava i impartint els seus coneixements entre tots els jugadors/es de l’entitat.

Novetat

El seu substitut és Arturo Álvarez, asturià de Mieres de 40 any i amb una àmplia experiència en el bàsquet professional a nivell nacional i internacional.

La temporada 2016/2017 va dirigir l'equip espanyol de LEB Or, Araberri Basket Club. També va ser el tècnic principal en la primera brasilera NBB, comandant els històrics equips del Palmeiras i Unitri Uberlandia, així com entrenador cap de l’FC Barreirense (Portugal), en la màxima categoria del país lusità LPB, a més d'haver exercit de seleccionador nacional de Paraguai durant les temporades 2010, 2011 i 2012. També va entrenar i va ser director esportiu en les màximes categories del bàsquet espanyol: ACB, LEB Or, EBA, Lliga Femenina i Lliga Femenina 2.

95685 2

A més ha estat l'únic entrenador al món que ha classificat per un preolímpic FIBA, Torneig de Las Américas, a les seleccions absolutes masculines i femenines d'un mateix país en el mateix any, Paraguai, l'any 2010. A més, va ser president i fundador del BVM2012, equip de Bàsquet de la seva ciutat, Mieres (Astúries). Va ser el director tècnic del Campus “José Manuel Calderón” (NBA) durant els anys 2006 i 2007. Professor d'educació física per la Universitat d'Oviedo, i posseeix el títol d'entrenador FIBA des de 2010.

Fi a la vinculació

D’altra banda, segons ha pogut saber La Premsa del Baix, el CB Prat i el Joventut de Badalona han posat fi a la seva vinculació després de tretze temporades. “Tot i això, continuarem col·laborant. De moment però ja ens han comunicat que no podran cedir-nos cap jugador”, explica Arseni Conde, president de l’entitat baixllobregatina.

Redacció / Fotos: Arxiu-CB Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix