Viladecans tindrà un nou camp de softbol la propera temporada

La instal·lació comptarà amb gespa artificial i es renovaran la graderia, les banquetes i els túnels de llançament

 

El parc esportiu de la Torre-roja comptarà amb un nou camp de softbol municipal amb gespa artificial i mides internacionals. En el mateix indret es construirà un camp modern, amb gespa artificial, les mides internacionals reglamentàries i els elements necessaris per a la millor pràctica d’aquest esport tan genuïnament viladecanenc.

Les obres comencen al juliol

Les obres, encarregades per l’Ajuntament a l’empresa municipal Viurbana, començaran a partir del 3 de juliol i està previst que durin dos mesos i mig. El pressupost d’execució per contracte és de 508.302,56 euros, sense IVA. El projecte ha comptat amb l’assessorament tècnic del Club de Beisbol Viladecans i de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, que han assenyalat la necessitat que el nou camp comptés amb les mides reglamentàries necessàries per realitzar competicions oficials de la categoria internacional femenina.

Les obres transformaran tant el terreny de joc, que guanyarà una superfície de gespa artificial, com les petites edificacions annexes que el complementen: les banquetes per a jugadors (dogouts), els túnels de llançament (bullpen), la graderia i la zona d’anotadors. El projecte assegura que els passos de servei i comunicacions existents no es vegin afectats i l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, vehicles de manteniment, bombers i primers auxilis.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix