Els Campionats d’Espanya de descens en BTT, amb color santandreuenc

Iván Oulego és l’actual seleccionador catalana i entre els escollits hi ha els bikers del Moto Club Sant Andreu de la Barca, Adrián González i Ignasi Jorba

 

El proper cap de setmana se celebraran a Ubrique (Cadis) els Campionats d’Espanya de Descens en BTT. La competició tindrà un recorregut de 1.400 metres i amb 260 metres de desnivell. El santandreuenc Iván Oulego és l’actual seleccionador català d’aquesta especialitat ciclista.

Precisament, avui dijous, la selecció catalana viatjarà a terres gaditanes amb un combinat molt jove que aspira a pujar al podi. Entre els convocats hi ha dos integrants del Moto Club Sant Andreu de la Barca: el cadet Adrián González i el júnior Ignasi Jorba -foto interior-.

Ignasi Jorba

El divendres 16 de juny a la tarda, començaran els reconeixements del circuit; el dissabte seran entrenaments oficials i classificatòries, i el diumenge al matí s’esperen les finals. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix