Avui se celebra el Trofeu Ciutat de Cornellà de natació

Imprimeix

El Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader acollirà una competició emmarcada en la tercera fase de la Lliga Absoluta

El Club Natació Cornellà organitza, avui dissabte, el Trofeu Ciutat de Cornellà, una diada en la qual participaran el CN Mataró, CN Calella, CN Sant Feliu, CN Cervera i al CN Igualada. La cita tindrà lloc en el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader i serà en piscina exterior de 50 metres. A més del Trofeu d’estiu, la convocatòria és també per a la tercera fase de la Lliga Absoluta.

Els equips lluitaran per aconseguir les primeres posicions en cada una de les modalitats en què es divideix la competició. Es premiaran als tres primers qualificats per a la categoria masculina i femenina en la modalitat de 200 estils.

El Trofeu Ciutat de Cornellà és un esdeveniment esportiu col∙laborador amb el Banc d’Aliments. Tothom que ho vulgui pot portar aliments que seran recol∙lectats per a famílies amb necessitats.

Doble èxit en la base

Aquesta cita ens arriba després de les bones posicions aconseguides pel CN Cornellà el passat cap de setmana. L’equip infantil -foto interior- va aconseguir la quarta posició del grup B en la Copa Catalana disputada el passat 3 de juny a les instal∙lacions del CN Olot. A més, l’equip Aleví va assolir la primera posició del grup C en la Copa Catalana disputada el passat dissabte en les instal∙lacions del CN Tarraco.

Equip Infantil Copa Catalana GrupB

Redacció / Foto: CN Cornellà-CN Martorell