Martorell serà el centre del futbol i futbol sala català

El Complex Torrent de Llops i el Pavelló Esportiu Municipal acolliran aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de les dues disciplines

La sala de plens de l’Ajuntament de Martorell ha estat l’escenari aquest matí de la presentació de la vuitena edició de la Festa del Futbol Català, que se celebrarà el proper cap de setmana al Complex Torrent de Llops i al Pavelló Esportiu Municipal. És la quarta vegada que Martorell és la seu d’aquest esdeveniment, després d’acollir les edicions del 2012, 2015 i 2016.

be55o1ga2l6i9exoc

La presentació ha començat amb un vídeo resum de l’edició de la passada temporada. En el torn dels parlaments, el tinent alcalde de la ciutat, Adolf Bargués, ha assegurat que “per a nosaltres és un orgull tornar a acollir de nou la Festa del Futbol Català. Estem a disposició de la Federació Catalana de Futbol per tot allò que necessiti. Celebrar un campionat d’aquestes característiques per tercera temporada consecutiva és un senyal que estem treballant en el camí correcte”.

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó, ha afirmat que “les competicions que organitza l’FCF porten el nom de Catalunya. Aquest fet ens obliga a donar el màxim i a superar-nos any rere any. Martorell disposa d’unes instal·lacions de primer nivell i una gran logística. Estic convençut que enguany tornarà a ser un èxit rotund, igual que en les altres edicions que s’han celebrat aquí”. Pel que fa a les campanyes que impulsa l’FCF des de fa anys per erradicar la violència al futbol, Llaó ha remarcat que “hem aconseguit una notable millora des que les vam posar en marxa, però encara queda molta feina a fer. Treballem diàriament per acabar amb aquests incidents”.

El representant de la Secretaria General de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha explicat que “és important donar relleu institucional a esdeveniments com aquest. És la màxima competició de Catalunya en categories de base, tant de futbol com de futbol sala. La Federació Catalana de Futbol ha trobat la complicitat de Martorell per celebrar aquesta competició. Això farà que aquesta ciutat torni a ser la capital del futbol i futbol sala català durant el proper cap de setmana”. A més, ha valorat positivament el projecte de +KESPORT!. “El projecte ha estat un èxit impressionant, com es va veure aquest dissabte a l’esplanada lateral del Camp Nou en la festa de cloenda. Des de l’inici de temporada, un total de 72 clubs catalans i més de 5.000 futbolistes s’han beneficiat d’aquesta iniciativa pionera en el món del futbol, amb uns resultats extraordinaris. Els jugadors, entrenadors i pares i mares han quedat entusiasmats”, ha comentat Siquier.

El director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, ha subratllat que “les instal·lacions de Martorell ens permeten realitzar un tancament de temporada de la millor manera possible. Volem que tots els nostres col·lectius se senten partícips d’aquesta gran festa. Serà un cap de setmana molt intens, però l’esforç valdrà la pena”. Pel que fa a la implicació del Martorell en la Festa del Futbol Català, Calle ha destacat “la col·laboració del club en la formació dels jugadors de base”.

Per acabar, la regidora d’esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, ha remarcat que “és un orgull i un honor per a nosaltres que la Federació Catalana de Futbol hagi tornat a triar-nos per acomiadar la temporada. Nosaltres intentem promoure l’esport de base i acollir un esdeveniment com aquest és un premi i un al·licient per continuar treballant en aquesta línia. Tenim un vincle molt estret amb l’FCF i esperem que continuï apostant per nosaltres en futures edicions.”

A l'acte també hi ha assistit el directiu de l'FCF Jaume Plaza, i el directiu de la LCFS de l'FCF Quim Sala.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix