Juanma Álvarez i Hasna Bahom guanyen la Cursa Solidària de Martorell

La prova atlètica i la Marxa Solidària va aplegar unes 1.300 persones

Ahir diumenge es va celebrar la cinquena edició de la Cursa i Marxa Solidàries de Martorell en defensa de la salut mental, on s’han aplegat al voltant de les 1.300 persones. Juan Manuel Álvarez (Club d’Atletisme La Sansi), amb un temps de 33’46’’, i Hasna Bahom (FC Barcelona), amb 39’01’’, han estat els vencedors de la cursa de 10 quilòmetres. Carles Montllor (CA La Sansi, 34’25’’) i Xavier Tomasa (CD Vallirana, 34’45’’), en categoria masculina, i Francesca Sist (CM Sígueme, 43’17’’) i Sara Prescoli (CA Olesa, 44’03’’) en femení han completat els podis de guanyadors d’aquesta cursa de deu quilòmetres.

CURSA 7 696x461

CURSA 6

La marxa solidària, que ha aplegat uns 200 participants, ha tingut un recorregut de 7,6 quilòmetres, mentre que la cursa per als interns i per a persones amb discapacitat intel·lectual tenia una distància d’un quilòmetre. La cursa i la marxa han recorregut el Parc Forestal de Can Cases, han arribat fins a Sant Esteve Sesrovires i han tornat pels terrenys de SEAT, per Ca n’Amat.

Després de l’entrega de premis als millors atletes de cada categoria s’ha dut a terme el sorteig de productes que lliuren els patrocinadors, el que ha suposat la colenda d’una cursa que, en total, ha aplegat prop de 2.000 persones al centre hospitalari.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix