Pluja de medalles per al GavàFreestyle en el Campionat d’Espanya

El club va assolir tres ors, dos argents i un bronze on cal destacar l’actuació d'Alba García, Joan Larrucea i Christian García

El pavelló Santa Maria de Ciudad Real va acollir el Campionat d'Espanya de Patinatge Freestyle 2017 en les categories Júnior, Sènior i Màster amb la participació de 83 esportistes, entre ells vuit catalans.

Alba Garcia i Jon Larrucea, del club GavàFreestyle, van guanyar en la modalitat Sènior de Batlle. Mentrestant, Pel que fa a a categoria Júnior, Christian Garcia, del club GavàFreestyle, també va obtenir la primera posició a la classificació final. D’altra banda, en la modalitat Clàssic Júnior masculí, Christian Garcia, del GavàFreestyle, va obtenir el bronze. I en Clàssic Sènior, Alba Garcia i Jon Larrucea van aconseguir tots dos una segona plaça, quedant d'aquesta manera subcampions d'Espanya.

Foto Ct Espanya Freestyle Masc

Foto Ct Espanya Freestyle Fem

Ara els esportistes catalans ja es preparen per als campionats internacionals, entre els quals cal mencionar el campionat Arnold Classic Europe, esdeveniment patrocinat per l'actor, polític i esportista Arnold Schwarzenegger, que tindrà lloc a Barcelona el mes de setembre d'enguany.

Fotos: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix