La 5a Cursa i Marxa Solidària de Martorell ho té tot a punt

Imprimeix

La prova atlètica tindrà cinc recorreguts diferents segons l’edat dels participants

Tot a punt perquè aquest diumenge 4 de juny se celebri la cinquena edició de la Cursa i Marxa solidàries de Martorell. Un esdeveniment esportiu 100% solidari i sense ànim de lucre que té com a objectiu realitzar una jornada de portes obertes a l’Hospital Neuropsiquiàtric Sagrat Cor, gestionat per les Germanes Hospitalàries.

Durant la jornada se celebraran cinc proves: una cursa de 10km, una marxa d’ 1km, una mini cursa infantil de 100 metres, una mini cursa infantil de 600 metres i una mini marxa d’1km, aquesta última destinada a interns del centre.

L’organització, un cop més i partint d’un pressupost de “0 euros”, donarà l’import íntegre del benefici de les inscripcions a la Fundació Benito Menni, que treballa per a garantir el dret la Salut Mental al nostre país i als països amb menys recursos. També, i seguint la mateixa dinàmica d’edicions anteriors, es realitzarà una recollida massiva d’aliments que recollits per la Creu Roja a famílies en situació de vulnerabilitat. A més, és puntuable per a la Lliga Championchip.

 Redacció / Foto: Aj. Martorell