Pallejà va ser la capital del físic-culturisme i fitness català

Imprimeix

La competició es va celebrar a la Sala Pal·ladius i posteriorment es va presentar la selecció catalana que participarà en l’Europeu

El passat 27 de maig va tenir lloc a la Sala Pal·ladius de Pallejà una nova edició del Campionat de Catalunya de Físic-culturisme i Fitness sota el paraigua de la Federació Catalana de Físic-culturisme. El nivell de la competició va ser molt alt. I com a colofó d'un esdeveniment esportiu de primera magnitud, es presentava a la selecció que defensarà Catalunya en el proper Campionat d'Europa a celebrar a Salamanca el proper 10 de juny.

Els guanyadors en cada una de les categories van ser els següents: Catalin Ionunt (Principiants), Daniel Peralta (Sub 21), Sílvia Mestre (Bodyform), José Garcera (Sènior -65kg), Eva Jaén (fèmines Musculades), Miguel A. Sastre (Sènior 65-70 kg), Paula Martínez (Body Figure), Javier Mendoza (Sènior 70-75 kg), Israel Hidalgo (Sênior 75-80 kg), Yanik García (Sènior 80-85 kg) e Iván Planas (+85 kg).

D’altra banda, la selecció catalana que participarà en el Campionat d’Europa seran Daniel Peralta, Sergio Fernández i Javier Ballesteros (Sub 21); José Garcera, Daniel Horna i Luís Salas (Sènior -65kg); Sílvia Mestre (Body Form); Eva Jaén (Fèmines Musculades); Miguel A. Sastre, Moisès Escabias i Àngel Àvila (Sènior 65-70 kg); Javier Mendoza (Sênior 70-75 kg); Alexia Sánchez, Carla Torell i Paula Martínez (Body Figure) i Israel Hidalgo (Sènior 75-80 kg).

Redacció / Foto: FCH