La Federació Catalana d’Halterofília presenta ‘Objectiu 2024’ a Molins

El seu objectiu és divulgar la pràctica d'aquest esport i els valors que transmet entre els més joves

La Federació Catalana d’Halterofília vol impulsar un esport que segueix creixent a Catalunya. Amb el repte de seguir obrint-se pas entre els joves, Molins de Rei va acollir la presentació oficial del projecte ‘Objectiu 2024’ amb el qual des dels màxims estaments catalans i del club de la ciutat es pretén seguir divulgant els valors d’aquesta modalitat esportiva.

El projecte va ser presentat en el marc del Campionat de Catalunya sub 17. El projecte neix amb l'objectiu de divulgar l'halterofília no solament com un esport de competició, sinó també com una activitat de temps lliure amb la capacitat d'unir als més joves al mateix temps que se'ls forma a nivell personal. Per aquest motiu, compta amb la participació activa de professors graduats en MEF i INEF i amb l'aval dels bons resultats obtinguts a Molins, on ja ha estat testat.

El club Molins de Rei s'ha convertit en un dels referents de la pedrera d'aquest esport a Espanya i, en conseqüència, en una de les pedres angulars del projecte. Amb el suport de la Federació Catalana, la Federació Espanyola, l’Ajuntament de Molins i el Consell Català de l’Esport, es treballa per treure a grans halteras amb dos cicles olímpics com a marca per obtenir les primeres referències. Una de les bases del projecte serà incloure durant el proper curs escolar l'halterofília com a activitat per als nens dins de l'assignatura d'Educació Física.

Redacció / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix