Antonio Godoy i Míriam Carbonell guanyen la Cursa BBVA CX Delta Prat

Imprimeix

La prova atlètica, que enguany va arriba a la divuitena edició, va aplegar uns 600 corredors

El corredor del Prat, Antonio Godoy,  amb un crono de 33’40’’, i la viladecanenca Míriam Carbonell, que 40’23’’ aconseguia per tercera vegada consecutiva el lloc més alt al podi d’aquesta carrera, van ser els guanyadors de la 18a edició de la Cursa BBVA CX Delta Prat, disputada sobre un circuit urbà i amb arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart.

Al voltant dels 600 corredors inscrits que van prendre part en la cursa van haver de lluitar contra la forta calor que ja feia a les 9 del matí, el principal enemic dels participants. Alguns van trobar a faltar l’ombra dels alts edificis que circumval·len Verge de Montserrat, però hauran d’esperar fins que acabin les obres. Godoy va arribar a aquesta carrera amb crono més brillants, com els 32.27 minuts de la cursa de 2015. En la categoria femenina, Míriam Carbonell també havia aconseguit menors temps, com els 39’40’’ de l’any passat, tot i que en aquest 2017 ha millorat el crono de 2015, quan va fer 40’33’’.

guanyador cursaprat 2

guanyadors cursaprat

Per clubs, el guanyador en categoria masculina va ser el Pratenc AA –situant quatre corredors entre els cinc primers- però com a club organitzador va cedir el premi al segon classificat, Corredors.cat. Mentre que en categoria femenina el club Mediterrani va col·locar més corredores entre les primeres posicions. Els millors atletes locals van ser els pratencs Antonio Godoy i Fátima Aouaj. En categoria masculina, Jesús Casado va aconseguir el segon premi i la medalla de bronze ha estat ex aequo  pels corredors del Pratenc AA Farid Khtira i José Manuel Pérez, que van arribar junts a meta i van voler compartir el premi “perquè sempre correm plegats”. En categoria femenina va conquerir la medalla d’argent Laura Sánchez, del club Mediterrani, i Bárbara Anento va finalitzar en tercera posició. 

Per acabar aquesta jornada esportiva, 100 nens van participar en les respectives curses infantils segons les categories, que han donat un caire familiar a aquest esdeveniment esportiu.

Nou recorregut

L’edició d’enguany, organitzada pel Periòdic Delta i el Pratenc Associació d’Atletisme del Prat de Llobregat,  va modificar el seu recorregut degut a les obres de remodelació de l’Avinguda Verge de Montserrat, per on discorria el circuit en anys anteriors. En lloc d’enfilar aquesta cèntrica artèria fins al final, l’organització ha optat per desviar la cursa per l’Avinguda del Canal, una via en gran part reservada per a vianants i que travessa un important pulmó verd de la ciutat, el parc del Fondo d’en Peixo.

Dones:

1.Miriam Carbonell Vita (Ind.)                        0:40:24

2.Laura Sánchez López (CE Mediterrani)      0:42:56

3.Barbara Anento Moreno (Corredors.cat)    0:43:08

4.Silvia Alberich Garcia (Ind.)                         0:44:08

5.Paqui Calero Cabrera (CM Sigueme)          0:44:22

Homes:

1.Antonio Godoy Caro (Pratenc AA)             0:33:42

2.Jesús Casado Del Caño (Ind.)                   0:33:47

3.Farid Khtira Lazizi (Pratenc AA)                 0:34:33

4.José manuel Pérez Pérez (Pratenc AA)     0:34:33

5.Raúl Crespo Gonzalez (Pratenc AA)          0:35:07

 

Redacció / Fotos: Prattenc AA