Més de 750 atletes participen en la XV Cursa de Can Mercader

Carles Montllor i Sílvia Segura guanyen en els deu quilòmetres, mentre que Marc Espinar i Marta Castillejo van ser els primers a la de cinc

Més de 750 participants van prendre part en la quinzena edició de la Cursa de Can Mercader, que va ser puntuable per a la Lliga Championchip. La competició es va dividir en quatre curses: 10 km, 5 km, aleví i benjamí.

A la categoria masculina dels deu quilòmetres, el guanyador va ser Carles Montllor, de La Sansi, que va invertir un temps de 31’27’’. Juan Manuel Álvarez (La Sansi, 31’44’’) i Jamal Ouacha (32’19’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Sílvia Segura amb un registre de 37’46. Maria del Carme Paredes (ISS L’Hospitalet-Once, 40’06’’) va finalitzar en segon lloc i Esther Vidal (Castillejo & Cáceres RC, 40’11’’), en tercer.

D’altra banda, a la cursa dels cinc quilòmetres el primer en arribar va ser Marc Espinar, que va invertir un temps de 16’, seguit de Juan Manuel García (CA Canyelles, 16’04’’) i Jose Manuel Pérez (16’08’’). En fèmines, la primera fou Marta Castillejo (JAB Berga, 19’03’’) i a continuació van arribar Waffa Azdaou (19’13’’) i Patricia Fernández (La Sansi, 19’15’’).

Els campions en la cursa aleví van ser Guillem Font (Cornellà Atlètic) i Paula Cepeda (Cornellà Atlètic), mentre que en la cursa benjamí els primers classificats van ser Denís Pastrana (Cornellà Atlètic) i Zaira Lenbrijo.

Redacció / Foto: CA Can Mercader