La setena Cursa Solidària d’Esplugues aplega un miler de participants

Imprimeix

Els beneficis de la prova atlètica es destinaran al programa Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, que treballa per pal·liar els efectes de l’hospitalització en els infants

La setena edició de la Cursa Solidària d'Esplugues va ser, de nou, tot un èxit de participació amb la presència d’un miler de persones. Una prova atlètica on els diners recaptats es destinaran al programa Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, que treballa per pal·liar els efectes de l’hospitalització en els infants i per fer més positiva la seva estada i la de la seva família a l’Hospital.

En la classificació masculina de la Cursa Popular (adults), Gerard Pons Moreno, del Club d'Atletisme Gavà, va ser el primer en creuar la línia d'arribada amb un temps de 17'21'', seguit de Miguel Gonzalez Parra (17'38''), de Fisio Monasterio, i Jose Maria Matos Pardo (17'43''), de Corresolidaris. En la classificació femenina, la primera fou Eva Gutiérrez Álvarez amb un temps de 22'09''. Carolina Krenkel (23'14'') i d'Alicia Ávila Rodríguez (23'49'') van finalitzar en segona i tercera posició respectivament.

cursa soli esplugues 2

Pel que fa a la Cursa Mini, dels nascuts entre 2007 i 2010 i amb un circuit de 850m, el primer nen en arribar va ser Romeo Diéguez Bettini amb un temps de 3'02'' i la primera nena en creuar el punt d'arribada va ser Zuzanna Bednarek amb un temps de 3'06''. En la Cursa Promoció, dels nascuts entre 2001 i 2006 i amb un circuit de 1.200m, el primer noi va ser Victor Blasi Cairol en 3'42'' i la primera noia Irene Rubio Miralles amb 4'11''.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues de Llobregat