El Barça CBS, campió de la Copa Catalunya Femenina

Es va imposar a la final davant el Cerdanyola-Vila Universitària per 57 a 49 i ja pensa en el Campionat d’Espanya de Primera Divisió que es jugarà a Sant Feliu de Llobregat

El Barça CBS va complir amb el guió i es va proclamar campió de la Copa Catalunya 2016-17 en una Final a Quatre disputada al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro, que s'emmarca dins els actes de Sant Feliu de Llobregat com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2017.

El conjunt blaugrana va superar al Cerdanyola-Vila Universitària per 57 a 49 (14-17, 11-10, 16-12 i 16-10) en una final en la qual la millor va ser la local Anna Boleda amb 19 punts. Per part vallesana, la jugadora més destacada ha estat Julieta Mungo amb 17 punts. El Bàsquet Draft Gramenet va acabar la Copa Catalunya Femenina 2016-17 en tercera posició en guanyar el partit pel tercer i quart al Platges de Mataró per un 54 a 63.

campio barca sf 2

Cal recordar que a les semifinals, el conjunt blaugrana dirigit per Mateo Rubio i amfitrió d'aquesta fase final va superar de forma clara (73-55) al Platges de Mataró. L'altra semifinal va enfrontar al Bàsquet Draft Gramenet davant el Cerdanyola-Vila Universitària, que va emportar el partit per un ajustat 45 a 50.

Els dos equips finalistes participaran en la Fase Final del Campionat d'Espanya de Primera Divisió Femenina que es disputarà també a Sant Feliu de Llobregat, amb els finalistes del campionat balear i on estarà en joc una plaça d'ascens a la Lliga Femenina 2.