El Cos Màster guanya dos argents al Nacional de Gimnàstica Aeròbica

Les van obtenir la parella, Yaiza Serrano i Marta Valverde, i l’Aerodance, l’equip format per Laia Fernández, Floriane Dubbeldam, Anna Ávila, Marta Triano, Yaiza Serrano i Marta Valverde

El Club Esportiu Cos Màster de Vallirana va repetir l’èxit de l’any passat amb dues medalles d’argent en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica que enguany es va celebrar a Guadalajara. Les subcampiones van ser, per una banda, Yaiza Serrano i Marta Valverde en parelles nivell N4 amb una puntuació de 16,350; i per altra banda, en Aerodance N4, el sextet format per Laia Fernández, Floriane Dubbeldam, Anna Ávila, Marta Triano, Yaiza Serrano i Marta Valverde, amb una puntuació de 14,900.

Aquesta edició del Campionat d’Espanya ha estat la que ha comptat amb una representació més gran d’esportistes del Cos Màster i una major participació en els diferents exercicis. Una mostra de l’evolució i bona feina que es fa a l’entitat local en aquesta modalitat gimnàstica.

Yaiza Serrano i Marta Valverde van aconseguir per tant dues medalles de plata, i també van destacar en la categoria individual, on la Marta va ser quarta i la Yaiza cinquena. També cal destacar el trio Tamara Varela, Darya Stetsenko i Laia Fernàndez, que van competir en categoria N3 i van quedar en sisena posició a una sola dècima de podi amb 15,400 punts. I finalment, el trio Anna Ávila, Floriane Dubbeldam i Marta Triano es van classificar en cinquena posició en la categoria N4 amb un 15,000.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix