El Gavà i Sant Vicenç busquen l’ascens a Primera Estatal d’handbol

Imprimeix

Els dos equips masculins baixllobregatins aspiren a quedar campions dels seus respectius grups i pujar a la tercera categoria nacional

L’Handbol Gavà i l’Handbol Sant Vicenç ja coneixen els seus rivals en la fase d’ascens a la Primera Estatal masculina. Els dos conjunts baixllobregatins volen fer història a l’handbol comarcal pujant. Els blaugrana busquen tornar a recuperar la categoria perduda l’any passat i els vicentins jugar per primer cop en una competició nacional, tal com ho fa l’equip femení -militen a Divisió d’Honor d’Argent-.

Enfrontaments

L’Handbol Gavà es desplaçarà al pavelló Fernando Ubeda Mir de Castelló per enfrontar-se a l’equip local del BM Castelló, AD Stadium Casablanca de Saragossa i l’HC Puig d’en Valls balear. Els gavanencs s’estrenaran davant dels aragonesos (12 maig, 18.3h), després s’enfrontaran amb el Puig d’en Valls (13 maig, 19 h) i tancaran la Fase Sector (E) davant de l’afitrió (14 de maig, 13 h).

gava handbol

Pel que fa a l’Handbol Sant Vicenç, jugarà la seva fase d’ascens a Basuri (País Basc) davant del Naturhouse La Rioja de Logronyo, el BM Sinfín de Santander i els amfitrions de l’Indupime Basauri. Els vicentins debutaran davant de l’amfitrió (12 maig, 20 h), a continuació s’enfrontaran amb el Sinfín (13 maig, 16.30 h) i acabaran la competició en la Fase Sector (D) davant del Naturhouse La Rioja (14 de maig, 10.15 h).

Els primers classificats de cada fase i els tres millors segons, seran els equips que aconseguiran l’ascens a la Primera Estatal masculina.

Redacció / Fotos: HSVH - CH Gavà