Alba García obté tres ors en el Campionat de Catalunya de Freestyle

Imprimeix

La patinadora del GavaFreestyle es va imposar en les modalitats Speed Slalom, Battle i Clàssic

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc al Centre Esportiu Nova Icària de Barcelona la tercera edició del Campionat de Catalunya de Freestyle, que va coincidir amb el 9è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació Esportiva Rodats, va comptar amb la presència del GavaFreestyle així com QGat Patina i Nàstic de Tarragona i Rodats. Les diferents modalitats de patinatge freestyle que es van disputar van ser Speed Slalom, Battle, Salt, Clàssic i Jam, des de la categoria Benjamí fins a la Sènior.

El Campionat va començar amb la modalitat de speed slalom. En les categories júnior i sénior masculí cal destacar en Christian Garcia (GavaFreestyle) i l'Álvaro Morcillo (Nàstic). En speed femení l'Alba Garcia (GavaFreestyle) va aconseguir l'or. Pel que fa a la modalitat de battle, a categoria sénior l'or va ser pel Carlos Guirau (Rodats) i per l'Alba Garcia (GavaFreestyle).

El diumenge van tenir lloc els clàssics, en les que cal destacar les actuacions dels més petits, futures promeses del freestyle català. Els guanyadors séniors de la clàssic del Campionat de Catalunya i també del Trofeu Ciutat de Barcelona van ser en Carlos Guirao (Rodats) i l'Alba Garcia (GavaFreestyle).

Redacció / Fotos: FECAPA