El Club Natació Cornellà buscarà l’ascens a l’elit nacional a Gijón

Imprimeix

L’equip absolut participa en la Copa d’Espanya de Clubs que es disputa des d’avui fins al 7 de maig

El Club Natació Cornellà té la cita més important de la temporada, la XXVI Copa d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor i Primera Divisió que es disputa a partir des d’avui, 5 de maig, fins al proper diumenge, dia 7 a les instal·lacions del Club Santa Olaya de Gijón. La competició aplegarà un total de 369 nedadors inscrits per a un total de 25 clubs i un bon nombre de nedadors de la categoria absoluta de procedència internacional. Serà una competició sota la fórmula contrarellotge amb tot un programa de proves, incloses els 4x50 lliures i 4x50 estils, a excepció dels 800 lliures masculins i els 1.500 lliures femenins.

El club cornellanenc està representat per deu dels seus esportistes capitanejats pel seu entrenador, Xevi González. Els classificats són: Rubén Serena, Adrian Martínez, Pol Grima -foto-, Roger Román, Joan Ortega, Sergi Gallardo, Marc Blanco, Antonio Rodríguez, Daniel Mor i Victor Abellan, molts d’ells amb una àmplia experiència i posseïdors de diferents títols de renom en l’àmbit de la competició nacional.

polgrima

Els rivals a la Primera Divisió en categoria masculina són el CN Palma, CE Mediterrani, CN Madrid Moscardó, CN Ferca San José de Saragossa, CN Castalia-Castelló, EM El Olivar Saragossa i Stadium Venècia de Saragossa.

Canvi de president

José Luis Galé ha deixat de ser president del CN Cornellà després de quinze anys al capdavant de l’entitat i cinc a la junta directiva. Actualment és directiu de la Federació Catalana de Natació. El nou mandatari és Ramón de la Flor després de guanyar les eleccions el passat novembre (va haver-hi un període de transició fins que la nova directiva ja mana al club).

Redacció / Fotos: CN Cornellà