El Club Natació Cornellà buscarà l’ascens a l’elit nacional a Gijón

L’equip absolut participa en la Copa d’Espanya de Clubs que es disputa des d’avui fins al 7 de maig

El Club Natació Cornellà té la cita més important de la temporada, la XXVI Copa d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor i Primera Divisió que es disputa a partir des d’avui, 5 de maig, fins al proper diumenge, dia 7 a les instal·lacions del Club Santa Olaya de Gijón. La competició aplegarà un total de 369 nedadors inscrits per a un total de 25 clubs i un bon nombre de nedadors de la categoria absoluta de procedència internacional. Serà una competició sota la fórmula contrarellotge amb tot un programa de proves, incloses els 4x50 lliures i 4x50 estils, a excepció dels 800 lliures masculins i els 1.500 lliures femenins.

El club cornellanenc està representat per deu dels seus esportistes capitanejats pel seu entrenador, Xevi González. Els classificats són: Rubén Serena, Adrian Martínez, Pol Grima -foto-, Roger Román, Joan Ortega, Sergi Gallardo, Marc Blanco, Antonio Rodríguez, Daniel Mor i Victor Abellan, molts d’ells amb una àmplia experiència i posseïdors de diferents títols de renom en l’àmbit de la competició nacional.

polgrima

Els rivals a la Primera Divisió en categoria masculina són el CN Palma, CE Mediterrani, CN Madrid Moscardó, CN Ferca San José de Saragossa, CN Castalia-Castelló, EM El Olivar Saragossa i Stadium Venècia de Saragossa.

Canvi de president

José Luis Galé ha deixat de ser president del CN Cornellà després de quinze anys al capdavant de l’entitat i cinc a la junta directiva. Actualment és directiu de la Federació Catalana de Natació. El nou mandatari és Ramón de la Flor després de guanyar les eleccions el passat novembre (va haver-hi un període de transició fins que la nova directiva ja mana al club).

Redacció / Fotos: CN Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix